WFT-certificaten zorgen voor nog meer kwaliteit aan de telefoon

Deze week hebben weer de nodige hulpverleners meegedaan aan de WFT (Wet Financieel Toezicht) training. Met deze trainingen stimuleren en helpen we medewerkers WFT certificaten te halen. Met een WFT-certificaat op zak is het hulpverlenen niet alleen leuker, maar het certificaat draagt ook bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Als organisatie vinden wij het daarom erg belangrijk dat onze medewerkers de WFT-certificaten behalen. Met deze kennis in huis kunnen we de kwaliteit bieden die opdrachtgevers van ons gewend zijn.

Inmiddels zijn niet alleen onze hulpverleners WFT-geschoold, ook steeds meer medewerkers van ondersteunende diensten kunnen het WFT-diploma afvinken. Wilt u meer weten hoe wij de kwaliteit van de dienstverlening waarborgen? Lees meer op de pagina kwaliteit.

Bekijk ook

Onze laatste berichten