FD Gazellen Award voor VHD!

Vol trots kunnen wij bekendmaken dat wij behoren tot de FD Gazellen 2019! VHD behoort daarbij tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

‘Het is ongelooflijk mooi dat we onszelf FD Gazelle mogen noemen. We zijn enorm trots dat we dit met z’n allen hebben bereikt. Resultaat van consistent beleid gericht op het elke dag een stapje beter doen. Om dan nu dit mee te maken is hartstikke geweldig. Samen met de aanstaande verhuizing naar onze nieuwe, en bovenal grotere locatie is 2019 voor ons heel bijzonder jaar!’, aldus Peter Varenkamp, directeur VHD.

De FD Gazelle Award is een award die wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad. De awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Zo moet een bedrijf een minimale omzetgroei hebben van 20% over een periode van drie jaar, financieel gezond zijn en winstgevend. Daarnaast wordt dit jaar ook de groei in het aantal werknemers meegewogen. De FD Gazellen worden vervolgens ingedeeld per regio en omzetklasse.

De FD Gazelle Award is al voor VHD, alleen is nog onduidelijk of VHD brons, zilver of goud in de wacht gaat slepen. Dit wordt op 12 november bekendgemaakt in Apeldoorn. Dus wordt vervolgd…

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder