VHD breidt uit met IGarage

Sinds 16 oktober kunnen ook opdrachtgevers van iGarage hun klanten of berijders pech volledig digitaal laten melden bij VHD.

Digitaal melden, of Digital Roadside Assistance (DRSA) zoals het genoemd wordt, kent verschillende vormen. Denk aan een mobile-app, mobiele website of alarmering door het voertuig zelf zoals b-call. Welke vorm het ook is VHD biedt er een mogelijkheid voor.

“Wij zijn blij DRSA nu ook aan te kunnen bieden aan gebruikers van iGarage.”, aldus Gerben Koopman. “We zien steeds vaker dat mensen “digital minded” worden. Consumenten kunnen al veel dingen digitaal: bankieren, je auto volledig online verzekeren, je verwarming onderweg naar huis via mobiel aanzetten etc.. Dit gemak willen we ook graag aanbieden in onze hulpverlening.”

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder