VHD breidt uit met IGarage

Sinds 16 oktober kunnen ook opdrachtgevers van iGarage hun klanten of berijders pech volledig digitaal laten melden bij VHD.

Digitaal melden, of Digital Roadside Assistance (DRSA) zoals het genoemd wordt, kent verschillende vormen. Denk aan een mobile-app, mobiele website of alarmering door het voertuig zelf zoals b-call. Welke vorm het ook is VHD biedt er een mogelijkheid voor.

“Wij zijn blij DRSA nu ook aan te kunnen bieden aan gebruikers van iGarage.”, aldus Gerben Koopman. “We zien steeds vaker dat mensen “digital minded” worden. Consumenten kunnen al veel dingen digitaal: bankieren, je auto volledig online verzekeren, je verwarming onderweg naar huis via mobiel aanzetten etc.. Dit gemak willen we ook graag aanbieden in onze hulpverlening.”

Bekijk ook

Wintersport tips

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Voor veel mensen betekent...

Onze laatste berichten

Actueel

Geslaagde Trainingsdag Travel

Dinsdag 14 juni stond in het teken van een training Travel hulpverlening bij VHD. Verschillende hulpverlening partners waren hiervoor uitgenodigd. Zo was onze uitvaartverzorger Van

Lees verder