VHD nieuwe reparatie- en onderhoudspartner voor Ad Hoc

VHD staat vanaf nu klaar voor Ad Hoc Beheer. VHD verzorgt de reparatie- en onderhoudsdiensten voor Ad Hoc.

Dienstverlening
Ad Hoc is gespecialiseerd in leegstandbeheer, antikraak, tijdelijke verhuur, toezicht en beveiliging van leegstaand vastgoed. VHD zorgt voor passende hulp bij alle reparatie- en onderhoudsmeldingen die voortvloeien uit dit vastgoed. Bij een melding schakelt VHD de juiste uitvoerende partij in. Bijvoorbeeld in geval van een glasbreuk, een lekkage of bij een geforceerd slot wanneer er sprake is geweest van een inbraak. Voor al deze meldingen is VHD buiten kantoortijden het eerste aanspreekpunt. De uitvoerende partijen bestaan uit een combinatie van het landelijk dekkend netwerk van VHD en het netwerk van Ad Hoc. Belangrijk onderdeel van de dienstverlening is het management informatie systeem van VHD dat Ad Hoc gebruikt. Met dit systeem heeft Ad Hoc direct overzicht van alle meldingen en kosten.


Gerben Koopman, commercieel directeur VHD is blij met de komst van Ad Hoc: “We willen voor onze opdrachtgevers graag het verlengstuk en van toegevoegde waarde zijn. Dit gaan we dan ook zeker waarmaken voor Ad Hoc. Een mooie naam die we mogen toevoegen aan onze lijst opdrachtgevers. We kijken uit naar een mooie en langdurige samenwerking!”

Meer weten over de dienstverlening van VHD? Vraag de factsheet aan.

https://vhd.nl/reparatie-en-onderhoud/vraag-de-factsheet-aan/

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder