Ludieke aankondiging gunning aan VHD door Stichting Salvage

Op ludieke wijze kondigde Stichting Salvage gisteren aan dat VHD hun nieuwe alarmcentralepartner wordt. Per 1 augustus aanstaande staat VHD klaar in geval van brand, storm- of waterschade.

Omstreeks half 11 ’s ochtends kwam er een brandweerauto met sirenes de Keulenstraat inrijden gevolgd door de banketbakker. Al snel werd duidelijk dat Stichting Salvage het goede nieuws over de beslissing persoonlijk kwam vertellen.

Gerben Koopman, commercieel directeur VHD, is blij met de keus voor VHD. “We waren gisteren erg verrast door de leuke aankondiging. We zijn blij en trots dat we komende jaren klaar mogen staan voor Stichting Salvage. Een mooie, maar bovenal ook dankbare taak. We kijken er naar uit 1 augustus te starten!”

Stichting Salvage
Stichting Salvage is een onafhankelijke stichting die namens verzekeraars hulp biedt aan verzekerden direct na brand, storm- of waterschade. Zij zorgen voor alle praktische zaken op dat moment. Denk aan het regelen van onderdak en het bieden van een luisterend oor. VHD is het eerste aanspreekpunt. Zij worden door de brandweer gebeld en schakelen vervolgens één van de Salvage coördinatoren in.

Lees hier het persbericht.

Bekijk ook

Onze laatste berichten