Anker Crew Insurance kiest voor VHD

Per 1 april 2019 is VHD gestart met de dienstverlening voor de alarmservice van Anker Crew Insurance. Hiermee is VHD de nieuwe hulpverlener voor bemanningsleden die verzekerd zijn bij Anker Crew Insurance.

Anker Alarm Service
Tijdens kritieke situaties aan boord kunnen betrokkenen 24/7 hulp inschakelen door middel van de Anker Alarm Service. VHD als hulpverlener achter deze alarmservice voorziet bemanningsleden in geval van ziekte, ongevallen of noodgevallen van de juiste hulp.


“Wij zijn erg blij met de komst van Anker Crew Insurance”, aldus Gerben Koopman, commercieel directeur VHD. “De maritieme sector is een bijzondere omgeving om hulpverlening voor te mogen verzorgen. De hulpverzoeken komen werkelijk uit alle werelddelen en in alle mogelijke omstandigheden. De dienstverlening die wij mogen verzorgen is dan ook hoog specialistische medische hulpverlening, waarbij wij al onze kennis, kunde en ervaring inzetten ten behoeve van de bemanningsleden. Een mooie uitbreiding!”

Annemiek van Dijk – Bos (COO Anker Insurance) ziet in VHD een goede partner: “Anker Insurance vindt het organiseren van een optimale dienstverlening rondom haar verzekeringsoplossingen van levensbelang. Hierbij streven wij continue naar verbetering waarbij de mens centraal staat. In VHD hebben wij een gespecialiseerde en kundige partner gevonden die goed aansluit bij onze visie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking”.

Anker Crew Insurance
Al ruim 110 jaar verzekert Anker Crew Insurance bemanningsleden in dienst van maritieme werkgevers. Anker biedt maritieme werkgevers hierbij verzekeringsoplossingen op de terreinen ziekte, arbeidsongeschiktheid, overlijden en ongevallen.

Anker Crew Insurance is onderdeel van Anker Insurance. Andere onderdelen zijn Anker Rechtsbijstand en Anker Travel Insurance. In de loop van april wordt de samenwerking tussen VHD en Anker Insurance uitgebreid met de hulpverlening voor Anker Travel Insurance.

VHD
VHD is gespecialiseerd in het organiseren van hulp na incidenten in binnen- en buitenland, het geven van advies of het verzorgen van klantcontact. Dit doet VHD uit naam van tal van organisaties.
VHD biedt hulp op het gebied van mobiliteit, zorg, reparatie & onderhoud en 24/7 klantcontact. Opdrachtgevers zijn onder meer: schadeverzekeraars, zorgverzekeraars, volmachtkantoren, winkelketens (retail), woningbouwverenigingen, autofabrikanten, autoleasebedrijven, autodealerholdings, zorginstellingen en overheidsinstanties.

Als startsein van de samenwerking ontvingen wij afgelopen maandag deze heerlijke taart!

Bekijk ook

Onze laatste berichten