VHD start pechhulp voor e-bike-klanten Elbuco

Klanten van leasemaatschappij Elbuco kunnen vanaf nu een beroep doen op de hulpverlening van VHD wanneer zij fietspech krijgen. Vanaf 20 maart werken Elbuco, gevestigd in Zaltbommel, en alarmcentrale VHD uit Deventer samen op dit gebied.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Elbuco e-bikes leasen. Wanneer zij onderweg pech krijgen, zorgt VHD ervoor dat zij samen met hun fiets vervoerd worden naar bijvoorbeeld hun bestemming of juist hun vertrekpunt. Daarnaast biedt VHD, via haar landelijke netwerk van hulpdiensten, de mogelijkheid om ter plaatse een reparatie uit te voeren.

VHD is in Nederland een van de grotere aanbieders van fietspechhulp, zowel voor gewone fietsen als e-bikes, en de enige Nederlandse aanbieder die dergelijke dienstverlening voor heel Europa aanbiedt. Naast mobiliteitshulp biedt VHD opdrachtgevers ook 24/7-dienstverlening aan op het gebied van zorghulpverlening, klantcontact en reparatie & onderhoud van vastgoed en technische installaties.


Elbuco
Elbuco biedt al ruim vijfenveertig jaar high service leaseconcepten, waarmee het bedrijf zijn klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak bieden. Dit zit, evenals het leveren van goede service, verankerd in het DNA van Elbuco. De meeste van de tachtig medewerkers werken dan ook in de serviceorganisatie. Zij beschikken over de meest recente technische kennis en zorgen ervoor dat zij de klanten optimaal ontzorgen, zodat die geen omkijken hebben naar de geleasde goederen.

De samenwerking tussen beide bedrijven is mede tot stand gekomen dankzij bemiddeling door Aon.

Meer weten over onze fietspechhulp? Lees verder op deze pagina.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder