Gipsvlucht voor Nederlandse wintersporters

Een aantal onfortuinlijke Nederlandse wintersporters worden vandaag met een speciale gipsvlucht vanuit de Alpen teruggebracht naar Nederland. VHD is de enige alarmcentrale in Nederland die speciale gipsvluchten inzet om Nederlanders veilig, snel en comfortabel naar Nederland terug te brengen.

Gipsvluchten stopgezet
Enkele jaren geleden zijn de traditionele gipsvluchten op Rotterdam Airport door de toenmalige vliegmaatschappij stopgezet. VHD heeft, net als vorig jaar, in samenwerking met Europ Assistance toch de mogelijkheid gecreëerd Nederlandse wintersporters veilig en snel terug te brengen naar Nederland. Een speciaal gecharterd en ingerichte Boeing 737 haalt de wintersporters op in Grenoble en landt op vliegveld Zaventem in Brussel. Vanuit daar worden de wintersporters met speciaal vervoer, zoals ambulances en ligtaxi’s thuisgebracht.

Gezamenlijke inkoop
Door de gezamenlijke inkoop met partner Europ Assistance kunnen wij voor onze opdrachtgevers, verschillende reis- en zorgverzekeraars in Nederland, deze gipsvluchten inzetten ten behoeve van diens verzekerden. Hierbij is alles gericht op de beste zorg tegen de laagst mogelijke kosten.

Bekijk ook

Onze laatste berichten