Managementinformatie maakt facilitair beheren overzichtelijk

Als facilitair beheerder of vastgoedbeheerder bent u niet alleen verantwoordelijk voor het goed onderhouden van vastgoed en panden, maar vaak ook voor het onderhoudsbudget. Daarom is het handig om te weten wat er in uw panden aan onderhoudskosten te verwachten zijn.

Middels onze online tool met daarin managementinformatie maken wij dit voor vastgoedbeheerders inzichtelijk. In deze online tool is alle informatie terug te vinden. U kunt per locatie zien welk onderhoud (gespecificeerd) er is geweest. Voorbeeld: is het klimaatsysteem op één locatie telkens stuk en is dit al meerdere malen gerepareerd? Dan kunt u overwegen het te laten vervangen en zo het probleem preventief op te lossen. Aan de hand van deze informatie kunt u beter uw budget bepalen en kunt u bepalen wat er dat jaar vervangen moet worden.

Gemak, inzicht & kosten
Met de online tool van VHD heeft u niet alleen inzicht in uw reparatie en onderhoudsdiensten, maar is ook de facturatie er in onder gebracht. Zo heeft u alles inzichtelijk. De facturen zijn gespecificeerd zodat u kunt zien waar u uw kosten aan kwijt bent. Deze tool is inbegrepen als u gebruik maakt van onze reparatie en onderhoudsdiensten.

Bekijk ook

Onze laatste berichten