Start samenwerking VHD en Fietskoerier Deventer

Ondanks alle digitalisering wordt er nog steeds de nodige post en pakketjes verstuurd. VHD is daarvoor recent de samenwerking gestart met Fietskoerier Deventer. Door gebruik te maken van postbezorging per fiets voorkomen wij onnodige uitstoot van bijvoorbeeld fijnstof en CO2.

MVO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen VHD vinden wij heel normaal. Bij alles wat we doen kijken we waar we maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen. Fietskoerier Deventer is hier een concreet en goed voorbeeld van.

Fietskoerier Deventer
In 2011 is Fietskoerier Deventer gestart en inmiddels verzorgen zij met veertien koeriers en vijf fietsen de post (postbus- en frankeerservice, apotheekservice, bibliotheekservice) voor meer dan zeventig verschillende Deventer-bedrijven en instellingen.

Naast de fietskoerier zijn wij op meerdere manieren bewust bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat wij allemaal doen, leest u op deze pagina.

Bekijk ook

Onze laatste berichten