Verkoopteam VHD versterkt met accountmanager Rushdie Ramsoedh

Het verkoopteam van VHD is versterkt met Rushdie Ramsoedh (34). Hij is op 1 januari gestart als accountmanager en gaat samen met het huidige verkoopteam verder bouwen aan de groei van VHD.

Groei VHD
VHD heeft al een aansprekende klantenkring als alarmcentrale maar breidt de dienstverlening gestaag uit, onder meer op het gebied van reparatie & onderhoud en webcare. Met de komst van Rushdie is het verkoopteam op volle sterkte, aldus teamleider Jelte Posthumus. “Uitbreiding van ons team is niet alleen hard nodig omdat wij onze dienstverlening uitgebreid hebben en daardoor doorlopend nieuwe klanten mogen verwelkomen. Accountmanagers bij VHD hebben ook een belangrijke rol binnen de samenwerking met bestaande relaties.”

Achtergrond Rushdie
Rushdie heeft de overstap gemaakt vanuit de printer- en kopieerbranche. “De markten waarin VHD actief is, zijn echter niet onbekend voor mij. In deze 7,5 jaar ben ik als senior accountmanager onder meer actief geweest voor woningcorporaties en bedrijven in de automotive branche”.

9+ organisatie
VHD is een 9+-organisatie. Dat betekent dat VHD er altijd naar streeft de klant, opdrachtgever en collega een 9+-ervaring te geven. De kern van deze visie is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook horen wat men voelt. “Die werkwijze inspireert mij enorm en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen,” aldus Ramsoedh.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder