Vele nieuwe gezichten & stemmen bij VHD!

Afgelopen tijd zijn er weer vele nieuwe collega’s gestart bij VHD! Zo komen zij onder meer de afdelingen Support & Implementatie, ICT, Medische hulpverlening, Service-afdeling en HR versterken. VHD breidt zo alsmaar verder uit. Een goede en mooie ontwikkeling.

Nieuwe locatie
Volgend jaar verhuizen wij naar onze nieuwe locatie. Ook dan verwachten wij nog verdere uitbreiding! Ook werken bij VHD? We hebben nog vele diverse vacatures online. Neem snel een kijkje op: www.vhd.nl/werken-bij of maak kennis met VHD op zaterdag 17 november en meld je aan!


Onze nieuwe collega’s die ons serviceteam gaan versterken!

Bekijk ook

Wintersport tips

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Voor veel mensen betekent...

Onze laatste berichten

Actueel

Geslaagde Trainingsdag Travel

Dinsdag 14 juni stond in het teken van een training Travel hulpverlening bij VHD. Verschillende hulpverlening partners waren hiervoor uitgenodigd. Zo was onze uitvaartverzorger Van

Lees verder