Vele nieuwe gezichten & stemmen bij VHD!

Afgelopen tijd zijn er weer vele nieuwe collega’s gestart bij VHD! Zo komen zij onder meer de afdelingen Support & Implementatie, ICT, Medische hulpverlening, Service-afdeling en HR versterken. VHD breidt zo alsmaar verder uit. Een goede en mooie ontwikkeling.

Nieuwe locatie
Volgend jaar verhuizen wij naar onze nieuwe locatie. Ook dan verwachten wij nog verdere uitbreiding! Ook werken bij VHD? We hebben nog vele diverse vacatures online. Neem snel een kijkje op: www.vhd.nl/werken-bij of maak kennis met VHD op zaterdag 17 november en meld je aan!


Onze nieuwe collega’s die ons serviceteam gaan versterken!

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder