Werken bij VHD? Maak kennis met ons op 17 november!

Een ontroerde vrouw aan de telefoon die met pech langs de kant van de weg staat omdat ze naar haar zieke moeder moet, een taart ontvangen uit dankbaarheid omdat jij een goede oplossing hebt gevonden voor een gezin die voortijdig de vakantie moest afbreken, een man die zonet een ongeluk heeft gehad op de snelweg en jou de ‘held van de dag’ noemt. Zomaar een aantal situaties die zich kunnen afspelen als je komt werken bij VHD!

We willen jou graag leren kennen!
We maken graag kennis met je! Daarom organiseren we samen met Adecco een ochtend voor mensen die het leuk lijkt te komen werken op de alarmcentrale. We laten je graag de alarmcentrale zien en vertellen meer over ons werk. Geïnteresseerd? Bekijk al onze actuele vacatures en meld je snel aan op deze pagina!

Bekijk ook

Wintersport tips

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Voor veel mensen betekent...

Onze laatste berichten

Actueel

Geslaagde Trainingsdag Travel

Dinsdag 14 juni stond in het teken van een training Travel hulpverlening bij VHD. Verschillende hulpverlening partners waren hiervoor uitgenodigd. Zo was onze uitvaartverzorger Van

Lees verder