Hulpverlening CAK Groep langer bij VHD

Verzekeraarsgroep CAK Groep heeft het contract voor de uitvoering van de hulpverlening meerjarig verlengd bij VHD. Na een tenderprocedure is sinds 2016 de gehele hulpverlening van CAK Groep ondergebracht bij VHD. VHD verzorgt voor CAK 24 uurs bereikbaarheid, hulp bij autoschade, autopechhulp en de medische hulpverlening aan de reis- en zorgverzekerden. Het totaalpakket dus.

CAK Groep geeft aan zeer tevreden te zijn over de samenwerking met VHD en wil dit graag kracht bijzetten door het contract meerjarig te verlengen. Dit is wederzijds, want ook VHD ziet dat de samenwerking goed zit. “Een fijne samenwerking is van uiterst belang bij goede hulpverlening. Van beide kanten zit dit goed en dat is erg prettig werken. Daarbij hebben zowel CAK Groep als VHD kwaliteit hoog in het vaandel staan.” Aldus Gerben Koopman, commercieel directeur VHD.

CAK Groep
CAK Groep bestaat uit verschillende labels: National Academic, Promovendum, Besured, Academica en SOS Pechhulp. Met ruim 200 werknemers werken zij vanuit Dordrecht en Amersfoort.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder