Het hoogseizoen kan beginnen!

Het lijkt al volop zomer in Nederland, feit is dat de ‘echte’ zomer nog moet beginnen. Een seizoen dat bij ons in het teken staat van drukte en alle hens aan dek. De voorbereidingen voor komend zomerseizoen beginnen wanneer het vorige zomerseizoen eindigt. Aan de hand van een evaluatie wordt gekeken waar wij onze hulpverlening kunnen verbeteren: wat ging goed en wat kan beter. Terugkijkend op voorgaande jaren zijn de zomerseizoenen goed verlopen. Ook hier geldt: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Zo is er altijd ruimte voor verbetering. Aan deze verbetering is afgelopen maanden weer hard gewerkt.

Samen met de VHD academy wordt na de evaluatie veel tijd en energie gestoken in het verder ontwikkelen en trainen van onze hulpverleners en het optimaliseren van de hulpverlening. Alles is er op gericht een optimale klantbeleving te realiseren op het moment dat een hulpvraag bij ons binnenkomt. Onze afdeling forecast en planning heeft een zeer grote rol bij het maken van de analyse. Welk aanbod wordt in welke week, op welke dag en in welk dagdeel verwacht? Een enorme klus waarbij wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring en data, heel veel data. Dit alles zodat de enorme piek in hulpvragen goed uitgevoerd kan worden.

1 juni tot 1 september is bij ons dus één van de drukste perioden van het jaar. Van onze werknemers wordt in die periode veel gevraagd. Juist wanneer iedereen op vakantie gaat zijn zij enorm hard aan het werk en staan daarbij onder hoge druk. Voor de nodige ontspanning trappen we het hoogseizoen traditiegetrouw af met een BBQ voor alle werknemers, partners en kinderen. Dit om te vieren dat de voorbereidingen zijn geslaagd en wordt er stilgestaan bij het feit dat hulpverlening een vak is waar het veelal neerkomt op samenwerking.

Wij zijn inmiddels klaar voor het hoogseizoen! U kunt er komende zomer op rekenen dat de dienstverlening aan u en uw klanten voorspoedig verloopt. Wij wensen u een fijne en bovenal zorgeloos zomer toe! Mocht het onverhoopt nodig zijn, dan staan we voor u klaar.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder