Actief Werkt! Uitzendbureau besteedt reparatie & onderhoud uit aan VHD

Sinds deze maand staat VHD klaar voor Actief Werkt! Uitzendbureau. Het uitzendbureau laat het gehele reparatieproces uitvoeren door VHD. Alle 49 vestigingen schakelen VHD in wanneer er een reparatie aan één van de vestigingen nodig is.

Persoonlijk, dichtbij en doen
Wanneer er iets stuk gaat en hulp nodig is, belt de vestigingsmanager of -medewerker naar het eigen servicecenter van Actief Werkt! Uitzendbureau. ‘De vestiging belt niet direct naar VHD, maar eerst naar een collega die werkt bij ons servicecenter, vervolgens wordt daar de storing doorgezet naar VHD’, aldus Barbara de Wit, manager Vastgoed & Facilities van Actief Werkt! Uitzendbureau. ‘Actief Werkt! Uitzendbureau heeft als kernwaarden: persoonlijk, dichtbij en doen, doordat de vestiging naar een collega belt om de storing door te geven, voelt het hierdoor persoonlijk, vertrouwd en dichtbij. Deze manier van werken past dus bij ons.’ VHD zorgt er vervolgens voor dat een monteur uit het netwerk van VHD op pad wordt gestuurd en dat de storing wordt verholpen.

Actief Werkt! Uitzendbureau
Actief Werkt! Uitzendbureau is een uitzendbureau met 49 vestigingen door heel Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring focust Actief Werkt! Uitzendbureau zich op de volgende segmenten: logistiek, productie, services, transport, office en schoonmaak. Barbara de Wit: ‘Wij zijn het meest persoonlijke uitzendbureau van Nederland en met het behalen van een tweede plek op Best Workplaces 2018 (grote organisaties) laten wij zien dat wij het als werkgever erg goed doen.’ Ieder jaar onderzoekt Great Place to Work de beste werkomgevingen: Best Workplaces. In het onderzoek dat gehouden wordt onder werknemers, staat vertrouwen in werkgever, plezier in het werk en trots centraal. Volgens het juryrapport scoort Actief Werkt! Uitzendbureau vooral goed op kameraadschap en trots.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder