Succesvolle IJsselloop voor VHD’ers

Veel collega’s deden gisteren mee aan de IJsselloop. De IJsselloop is een jaarlijks bekend hardloopevenement in Deventer. Er deden ruim 6312 lopers mee waarvan ruim 20 VHD’ers! De deelnemers hadden keus uit drie afstanden: 5km, 10km of 15km.

Allemaal gehuld in een opvallend oranje VHD-shirt waren onze collega’s gisteren niet te missen tijdens de loop. Met de zon hoog aan de hemel en onder aanmoediging van collega’s liepen alle lopers de IJsselloop met succes uit. Een knappe prestatie!

Wij stimuleren onze collega’s gezond te blijven. Daarom doen wij als organisatie jaarlijks mee aan de IJsselloop. Naast het meedoen aan de IJsselloop zorgen we ook altijd voor vers fruit op het werk en waren wij afgelopen week één van de ruim 130 deelnemende organisaties aan Wandel naar je Werk-dag.

Bekijk ook

Onze laatste berichten