VHD groeit door!

De groei bij VHD blijft zich voortzetten. Vorige week zijn er 14 nieuwe collega’s begonnen bij VHD en ook deze week zijn er weer 6 nieuwe collega’s gestart! Met behulp van de VHD academy kregen zij op de eerste dag direct een gedegen opleiding. De nieuwe toekomstige hulpverleners gaan het bestaande team versterken. Met maar liefst 7 talen: Spaans, Italiaans, Duits, Frans, Engels, Hongaars en Turks zijn zij van toegevoegde waarde.

Na een warm welkom werden de nieuwe collega’s ondergedompeld in 9+. Tijdens de opleidingen van de VHD academy staat 9+ altijd centraal. We hechten hier veel waarde aan: Niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt, ook horen wat men voelt. Een heel belangrijk aspect in onze dienstverlening. Het introduceren van 9+ wordt gedaan door middel van theorie en praktijkvoorbeelden. Een bijzondere ervaring bieden op momenten dat dit het hardst nodig is, daar richten wij ons op.

Sinds 1 januari zijn er ruim 30 nieuwe medewerkers begonnen. Zelf werken in een dynamische omgeving en echt bijdragen aan het leven van mensen op een spannend moment? Of ken je mensen die dat wat lijkt? Kijk op www.vhd.nl/werken-bij we zoeken nog meer 9+ helden.

Wij wensen alle collega’s veel succes, vele 9+ momenten en een hele mooie toekomst bij VHD!

 

Bekijk ook

Onze laatste berichten