Nieuw 9+ boek

9+ klantbeleving wortelt zich steeds dieper in VHD. Dit vinden wij erg mooi om te zien. Met zijn allen werken wij dagelijks hard om iedereen te voorzien van de juiste hulp, en geven daarbij vaak net iets extra’s. Iedere VHD’er weet inmiddels wat hem of haar te doen staat: Niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook horen wat men voelt. Een belangrijk aspect in onze hulpverlening.

Ieder jaar duiken hierdoor mooie en bijzondere momenten op tijdens het werk van onze hulpverleners en alle andere medewerkers. Want 9+ is niet alleen te vinden bij onze hulpverleners, ook andere afdelingen weten het verschil te maken.

Deze momenten worden opgeschreven en bundelen wij ieder jaar tot een mooi 9+ boek. Zo ook dit jaar! Afgelopen jaar zijn er vele momenten geweest waarin hulpverleners klanten een 9+ ervaring gaven of een afdeling waar een 9+ ervaring werd gecreëerd. Een mooi compliment dat één van onze hulpverleners mocht ontvangen was: ‘Een 9+? Jullie verdienen een 10+!’. Komende tijd zullen deze verhalen te lezen zijn op onze 9+ pagina.

Lees hieronder alvast één van deze nieuwe 9+ verhalen en maak kennis met onze receptie:

https://vhd.nl/over-vhd/persoonlijk-welkom-vhd/

Wij willen iedereen danken die aan dit boek heeft meegewerkt, in het bijzonder natuurlijk de hulpverleners met de mooie en inspirerende verhalen en aan onze nieuwe buren (Drukwerkdeal), zij hebben hun bijdrage geleverd aan het drukwerk. Wij kijken uit naar een mooi jaar met mooie, inspirerende en nieuwe 9+ verhalen!

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder