Bovemij centraliseert hulpverlening bij VHD

Begin februari is in Nijmegen officieel het meerjarige contract ondertekend tussen Bovemij en VHD. Waar voorheen de hulpverlening van Bovemij was verspreid over verschillende alarmcentrales is er nu voor gekozen de hulpverlening onder te brengen bij één alarmcentrale. Dit betekent dat alle Bovemij-verzekerden in geval van schade, pech of problemen tijdens verblijf in het buitenland 24/7 terecht kunnen bij VHD.

Voordelen
Doordat alle hulpverlening centraal wordt uitgevoerd ontstaan er vergaande mogelijkheden voor het optimaliseren van de dienstverlening. Zaken als productontwikkeling, systeemintegratie, digitale oplossingen en data-analyse geven meer toegevoegde waarde en lagere kosten. VHD is namens Bovemij verantwoordelijk voor de voertuighulpverlening (binnen- en buitenland), reishulpverlening, camperhulpverlening, woonservice en bereikbaarheid buiten kantoortijden.

Bovemij
Bovemij is de financieel dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. Opgericht in 1963 door de leden van BOVAG, om risico’s af te dekken die ondernemers niet konden of wilden dragen. Tegenwoordig richt Bovemij zich op samenwerking met de bedrijven in de mobiliteitsbranche.

Bekijk ook

Onze laatste berichten