Kansen voor iedereen!

VHD onderneemt verantwoordelijk en milieubewust. Het uitdragen zit niet alleen in duurzame LED-verlichting, klimaatbeheersing en A-label voertuigen. Dit zit ook in het ruimte bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarvoor organiseren wij zogenaamde ‘speeddate sessies’.

Zo ook dinsdag 23 januari. Tien mensen, die het om wat voor reden dan ook niet lukt leuk werk te vinden, zijn bewust uitgenodigd voor een gesprek. Na een algemene introductie zijn in speeddate vorm de interesses en mogelijkheden besproken. Bij maar liefst 6 van de 10 blijkt een mooie match te zijn. Een heel mooi resultaat voor alle partijen!

Door deze sessies te organiseren willen wij iedereen kansen bieden weer aan een arbeidsproces deel te nemen. Een mens is zoveel meer dan een CV. Onze ervaring is dat door even wat meer tijd en moeite te nemen er zich geregeld mooie mogelijkheden voordoen.

Bekijk ook

Onze laatste berichten