VHD gestart met dienstverlening voor deelauto’s Share2Use

Het delen van auto’s is een steeds bekender fenomeen in Nederland. Zo duiken er steeds meer initiatieven op waar VHD met haar dienstverlening een bijdrage aan levert. Zo is VHD deze maand gestart met de dienstverlening voor deelauto’s die gebruik maken van het deelplatform van Share2Use. Ons team staat buiten kantoortijden klaar voor klanten die vragen hebben of wanneer een klant betrokken raakt bij een ongeluk met de gehuurde auto. VHD zorgt ervoor dat deze klanten worden geholpen of worden teruggebeld.

Deelauto’s van het Share2Use platform
De deelauto’s zijn er voor mensen die tijdelijk een auto willen huren. Klanten van Share2Use kunnen vervolgens 7 dagen per week, 24 uur per dag een auto reserveren en gebruiken. Dit kan de klant zelf regelen via een app op de smartphone.

De klant hoeft alleen te betalen voor de tijd dat de auto wordt gebruikt. Dit kan al voor 10 minuten per dag, een uur of gewoon een hele dag. De maximale huurperiode bedraagt 7 dagen. De klant kan de auto inleveren op de aangegeven inlever- en afhaalplekken. Een leuke bijkomstigheid is dat de auto’s zijn voorzien van een parkeervergunning van Amsterdam, dus binnen de stadsgrenzen van Amsterdam kunnen klanten gratis parkeren. De auto’s zijn 100% elektrisch.

Bekijk ook

Onze laatste berichten