Woonservice en 24/7 bereikbaarheid voor Turien & Co Assuradeuren

VHD heeft er weer een nieuwe samenwerking bij: Voor Turien & Co gaat VHD de woonservice en 24-uurs bereikbaarheidsdienst verzorgen. Turien & Co biedt als een van de grootste assuradeuren in Nederland een uitgebreid pakket aan verzekeringen van meerdere verzekeraars. Hierbij treedt Turien -& Co op als gevolmachtigde partij en distribueert verzekeringen via ongeveer 1.900 samenwerkende assurantieadviseurs.

Woonservice
Met de woonservice biedt Turien & Co, 24/7 alle dagen van het jaar, hulpverlening aan verzekerden in geval van brand-, water-, stormschade of andere calamiteiten. Bij spoedreparaties wordt direct het reparatienetwerk ingeschakeld en/of een achterwacht gealarmeerd.
Met de 24-uurs bereikbaarheidsdienst verzorgt VHD continu service voor Turien & Co. Hierbij kunt u denken aan het inplannen van terugbelafspraken, schaderegistratie en het bij- of overschrijven van kentekens.

Wij kijken uit naar deze mooie samenwerking!

Bekijk ook

Onze laatste berichten