Woonservice en 24/7 bereikbaarheid voor Turien & Co Assuradeuren

VHD heeft er weer een nieuwe samenwerking bij: Voor Turien & Co gaat VHD de woonservice en 24-uurs bereikbaarheidsdienst verzorgen. Turien & Co biedt als een van de grootste assuradeuren in Nederland een uitgebreid pakket aan verzekeringen van meerdere verzekeraars. Hierbij treedt Turien -& Co op als gevolmachtigde partij en distribueert verzekeringen via ongeveer 1.900 samenwerkende assurantieadviseurs.

Woonservice
Met de woonservice biedt Turien & Co, 24/7 alle dagen van het jaar, hulpverlening aan verzekerden in geval van brand-, water-, stormschade of andere calamiteiten. Bij spoedreparaties wordt direct het reparatienetwerk ingeschakeld en/of een achterwacht gealarmeerd.
Met de 24-uurs bereikbaarheidsdienst verzorgt VHD continu service voor Turien & Co. Hierbij kunt u denken aan het inplannen van terugbelafspraken, schaderegistratie en het bij- of overschrijven van kentekens.

Wij kijken uit naar deze mooie samenwerking!

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder