Zomerseizoen zeer goed verlopen!

De meeste mensen zijn inmiddels weer aan het werk en terug van vakantie. Alhoewel er in september ook veel Nederlanders op vakantie gaan, blikken wij vast terug op afgelopen zomer. In de infographic hieronder een overzicht van afgelopen juni, juli en augustus. Voor ons de drukste maanden van het jaar!

Meeste automeldingen uit Frankrijk en Duitsland.
De meeste automeldingen kwamen afgelopen zomer uit Frankrijk en Duitsland.  Op een derde plek komt Italië met 12% van de meldingen.

Reismeldingen vanuit Spanje en Frankrijk
De meeste reismeldingen kwamen afgelopen zomer uit Spanje, Frankrijk en Italië. Buiten Europa kwamen er veel meldingen uit Turkije, Indonesië en Verenigde Staten.

Stijging meldingen campers
Deze zomer was er weer een flinke stijging te zien van het aantal pech- en schademeldingen van campers. Van 2015 op 2016 steeg het aantal meldingen met 31%, van 2016 op 2017 steeg het aantal meldingen met 58%.

Goede prestaties
Het was een drukke zomer en we moeten september nog waarmaken, al met al kunnen alle hulpverleners erg trots zijn. Ook dit jaar is er een uitermate goede score neergezet! Gemiddeld werd een telefoontje binnen 21 seconden opgenomen. Daarnaast ontvingen wij mooie en leuke complimenten en traktaties van klanten!

[lightbox id=”info” width=”90%” padding=”20px”]

[/lightbox]

Infographic VHD zomerseizoen (klik op de afbeelding voor een vergroting)

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder