Zomerseizoen zeer goed verlopen!

De meeste mensen zijn inmiddels weer aan het werk en terug van vakantie. Alhoewel er in september ook veel Nederlanders op vakantie gaan, blikken wij vast terug op afgelopen zomer. In de infographic hieronder een overzicht van afgelopen juni, juli en augustus. Voor ons de drukste maanden van het jaar!

Meeste automeldingen uit Frankrijk en Duitsland.
De meeste automeldingen kwamen afgelopen zomer uit Frankrijk en Duitsland.  Op een derde plek komt Italië met 12% van de meldingen.

Reismeldingen vanuit Spanje en Frankrijk
De meeste reismeldingen kwamen afgelopen zomer uit Spanje, Frankrijk en Italië. Buiten Europa kwamen er veel meldingen uit Turkije, Indonesië en Verenigde Staten.

Stijging meldingen campers
Deze zomer was er weer een flinke stijging te zien van het aantal pech- en schademeldingen van campers. Van 2015 op 2016 steeg het aantal meldingen met 31%, van 2016 op 2017 steeg het aantal meldingen met 58%.

Goede prestaties
Het was een drukke zomer en we moeten september nog waarmaken, al met al kunnen alle hulpverleners erg trots zijn. Ook dit jaar is er een uitermate goede score neergezet! Gemiddeld werd een telefoontje binnen 21 seconden opgenomen. Daarnaast ontvingen wij mooie en leuke complimenten en traktaties van klanten!

[lightbox id=”info” width=”90%” padding=”20px”]

[/lightbox]

Infographic VHD zomerseizoen (klik op de afbeelding voor een vergroting)

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder