VHD 5 jaar zelfstandig

Op 1 juli 2017 was het 5 jaar geleden dat VHD besloot zelfstandig verder te gaan als partner van Europ Assistane. VHD is dus alweer 5 jaar zelfstandig. Om dit toch een beetje te vieren genoten afgelopen vrijdag alle medewerkers van een gezonde traktatie.

Groei
De afgelopen 5 jaar zijn voorbij gevlogen. In die tijd is VHD gegroeid van 85 naar 200 werknemers. Wij hebben vele nieuwe opdrachtgevers, en daardoor ook nieuwe collega’s, mogen verwelkomen. Afgelopen jaar heeft VHD zich verder versterkt door de overname van de activiteiten van TONED (Totaal Onderhoud Nederland) en zijn wij tevens toegetreden tot de exclusieve en toonaangevende alliantie ERA (European Roadside Assistance). Zo biedt VHD eersteklas mobiliteitshulp, zorghulp, klantcontact en reparatie en onderhoud. Als enige onafhankelijke alarmcentrale van Nederland biedt VHD hulp over de hele wereld. Daarbij is de 9+ mentaliteit van groot belang: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook horen wat men voelt. Maandelijks worden meer dan 30.000 hulpbehoevenden geholpen door VHD.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder