VHD 5 jaar zelfstandig

Op 1 juli 2017 was het 5 jaar geleden dat VHD besloot zelfstandig verder te gaan als partner van Europ Assistane. VHD is dus alweer 5 jaar zelfstandig. Om dit toch een beetje te vieren genoten afgelopen vrijdag alle medewerkers van een gezonde traktatie.

Groei
De afgelopen 5 jaar zijn voorbij gevlogen. In die tijd is VHD gegroeid van 85 naar 200 werknemers. Wij hebben vele nieuwe opdrachtgevers, en daardoor ook nieuwe collega’s, mogen verwelkomen. Afgelopen jaar heeft VHD zich verder versterkt door de overname van de activiteiten van TONED (Totaal Onderhoud Nederland) en zijn wij tevens toegetreden tot de exclusieve en toonaangevende alliantie ERA (European Roadside Assistance). Zo biedt VHD eersteklas mobiliteitshulp, zorghulp, klantcontact en reparatie en onderhoud. Als enige onafhankelijke alarmcentrale van Nederland biedt VHD hulp over de hele wereld. Daarbij is de 9+ mentaliteit van groot belang: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook horen wat men voelt. Maandelijks worden meer dan 30.000 hulpbehoevenden geholpen door VHD.

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder