Het glas klinkt op een mooie samenwerking met OOM Verzekeringen

Het team van VHD staat vanaf 6 juni klaar voor de verzekerden van OOM Verzekeringen. Op dinsdag 30 mei is officieel het contract ondertekend en heeft de directie van OOM Verzekeringen samen met medewerkers en directieleden van VHD het glas geklonken op een mooie samenwerking. Met de samenwerking kan OOM Verzekeringen al haar verzekerden voorzien van de juiste (medische) zorghulpverlening. Naast reguliere hulp in geval van acute ziekte of ongeval hebben de verzekerden tevens de beschikking over een 24/7 medische helpdesk. Op die manier kunnen OOM verzekerden met al hun vragen altijd terecht bij een team van Nederlandse artsen en verpleegkundigen.

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van een gedegen voorbereiding. Alle medewerkers van de afdeling zorghulpverlening zijn uitgebreid getraind door de VHD academy.

OOM Verzekeringen
OOM Verzekeringen is specialist op het gebied van verzekeringen voor Nederlanders die langere tijd naar het buitenland gaan. Daarnaast biedt OOM Verzekeringen oplossingen voor verzwaarde (brand-)risico’s. Zij zijn onder meer specialist op het gebied van ziektekostenverzekeringen voor Nederlanders die voor een langere tijd in het buitenland verblijven (emigranten, backpackers, expats etc.). Daarnaast bieden zij ook verzekeringen aan voor buitenlanders die naar Nederland komen voor familiehereniging, vakantie, studie of in afwachting zijn van een verblijfsvergunning.

 

Bekijk ook

Onze laatste berichten