Jelte Posthumus nieuwe teamleider verkoop VHD

Per 1 mei treedt Jelte Posthumus in dienst bij VHD als teamleider verkoop. Samen met het bestaande verkoopteam gaat Jelte de commerciële activiteiten van de organisatie verder uitbouwen. Commercieel directeur Gerben Koopman blijft eindverantwoordelijk.

Ontwikkeling VHD
De komst van Jelte typeert de ontwikkeling en groei die VHD doormaakt. Gerben Koopman is dan ook verheugd met deze versterking van het verkoopteam: “VHD heeft al een aansprekende klantenkring maar er liggen nog volop kansen voor samenwerking met nieuwe en bestaande klanten. Met Jelte is ons verkoopteam op sterkte en kunnen we nog actiever de markt benaderen met ons uitgebreide portfolio.”

Achtergrond Jelte
Jelte heeft niet alleen een brede sales achtergrond, ook op het gebied van marketing en communicatie heeft hij ervaring. Hij was werkzaam als teamleider marketing-communicatie bij hogeschool Saxion in Enschede en Deventer. Daarvoor heeft Jelte jarenlang gewerkt als internationaal accountmanager bij een Engels recruitmentbureau. Ook zijn ervaring als verslaggever voor enkele regionale dagbladen gaat goed van pas komen.

Klanttevredendheid hoog in vaandel
Jelte kijkt er naar uit om aan de slag te gaan voor een bedrijf als VHD waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat: “VHD neemt van haar opdrachtgevers een van de belangrijkste en precaire taken over, namelijk het contact met klanten die vaak hulp nodig hebben. Dat spreekt mij enorm aan. De oprechte aandacht en professionele benadering die VHD-medewerkers voor die klanten hebben, mogen onze opdrachtgevers ook van het verkoopteam verwachten.”

Bekijk ook

Onze laatste berichten