Welkom op de nieuwe website van VHD!

VHD is volop in ontwikkeling. We groeien hard; steeds meer nieuwe opdrachtgevers weten hun weg naar ons te vinden. Voor steeds meer diensten die we aanbieden met een steeds groter wordende groep enthousiaste medewerkers. Dat maakt ons dankbaar en trots. Hoog tijd om al deze ontwikkelingen ook een plek te geven op onze website. Een geheel vernieuwde website!

De wereld van VHD
Met een bezoek aan onze nieuwe website bezoekt u de wereld van de VHD anno 2017. Een wereld die inmiddels veel meer is dan een alarmcentrale. Met ons uitgebreide dienstenpakket op het gebied van mobiliteit, zorg, reparatie & onderhoud en klantcontactcentrum, helpen wij niet alleen gestrande berijders en reizigers maar staan wij ook klaar voor bijvoorbeeld ouderen in Nederland, vastgoedbedrijven en winkelketens. 24/7, wereldwijd in vele talen.

Reden voor ons om de toevoeging alarmcentrale in ons logo voortaan achterwege te laten. Niet omdat we dat niet meer zijn. Integendeel, VHD is veel meer dan dat! U leest er alles over op onze nieuwe site. Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen.

Wilt u naar aanleiding van uw bezoek meer weten over VHD of onze diensten? Laat het ons weten! Via het contactformulier kunt u uw bericht achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Bekijk ook

Camerabewaking

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer geen...

Onze laatste berichten