VHD-delegatie op werkbezoek

Afgelopen week hebben een aantal medewerkers van onze alarmcentrale hun vak van de andere kant bekeken: zij gingen op bezoek bij één van onze aangesloten berging- en transportbedrijven; de firma Wolves in Wierden. Tijdens het bezoek kregen onze medewerkers een kijkje in de Wolves keuken. Wat gebeurt er nu allemaal aan de ‘andere kant’, hoe wordt een pech- of schademelding verder opgepakt door het bergingsbedrijf?

Snel schakelen in de meldkamer
Na een kopje koffie en uitleg door manager Eef, keken een aantal collega’s mee op de centrale van Wolves om te zien hoe daarvandaan alle binnenkomende meldingen worden aangestuurd. Het was mooi om te zien hoe de soepel de samenwerking tussen onze alarmcentrale en de meldkamer van Wolves verloopt. En hoe snel ook zij kunnen schakelen op het moment dat er veel meldingen tegelijkertijd binnenkomen.

Mee op pad
Hulpverlener Ünal mocht meteen mee op pad naar een pechgeval met berger Marco. Aangekomen op de pechlocatie had Marco al snel door dat er tijdens het rijden een steentje tussen de remschijven terecht was gekomen. De pech werd vakkundig door hem verholpen zodat de klant snel zijn weg weer kon vervolgen. Blij dat er verder niets met zijn auto aan de hand was.
Het was een leuke en leerzame dag voor onze delegatie die het erg leuk vond een keer ‘de andere kant’ te ervaren.
Dank aan de firma Wolves voor de ontvangst en graag tot een volgende keer!

Bekijk ook

Onze laatste berichten