Enthousiaste hulpverleners gezocht voor Travel Assistance

Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend? En spreek jij daarnaast ook nog een andere taal (Spaans, Duits, Italiaans of Frans), ben je hulpvaardig en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling Travel Assistance zijn we op zoek naar enthousiaste hulpverleners. Geïnteresseerd? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer op deze veelzijdige baan in onze snel groeiende, dynamische organisatie.

Bekijk ook

Wintersport tips

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Voor veel mensen betekent...

Onze laatste berichten

Actueel

Geslaagde Trainingsdag Travel

Dinsdag 14 juni stond in het teken van een training Travel hulpverlening bij VHD. Verschillende hulpverlening partners waren hiervoor uitgenodigd. Zo was onze uitvaartverzorger Van

Lees verder