Enthousiaste hulpverleners gezocht voor Travel Assistance

Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend? En spreek jij daarnaast ook nog een andere taal (Spaans, Duits, Italiaans of Frans), ben je hulpvaardig en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling Travel Assistance zijn we op zoek naar enthousiaste hulpverleners. Geïnteresseerd? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer op deze veelzijdige baan in onze snel groeiende, dynamische organisatie.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder