20% extra meldingen door gladheid

VHD alarmcentrale is gevraagd naar de ervaringen afgelopen weekend waarin gladheid door ijzel de berichtgeving overheerste.

Uiteraard werden wij geconfronteerd met een toename van het aantal meldingen. Zo’n 20% extra meldingen t.o.v. een reguliere zaterdag, kregen we te verwerken. Doordat we rekening hadden gehouden met een toename van het aantal meldingen en we extra mensen stand-by hadden was er geen sprake van extra wachttijden.

Vanaf deze plek willen we nogmaals onze waardering uitspreken voor al onze autohulppartners die in vaak onprettige omstandigheden hun werk op prima wijze hebben uitgevoerd. Er was sprake van een zeer goede samenwerking tussen alarmcentrale en autohulpdiensten met een prima dienstverlening voor onze klanten als gevolg.

Kijk en luister hier het radio interview terug zoals wij dat gaven aan Radio Oost. http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=260629

Bekijk ook

Onze laatste berichten