TONED verhuizing naar Deventer afgerond

Sinds de overname van TONED door de VHD eind mei is er de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan het overzetten van de TONED activiteiten van Den Bosch naar Deventer. Vandaag is het moment aangebroken dat volgens planning de vestiging in Den Bosch definitief wordt gesloten. Vanaf dit moment worden alle TONED activiteiten volledig vanuit Deventer uitgevoerd.

In Deventer hebben we inmiddels een team van 18 medewerkers die de specifieke TONED dienstverlening voor hun rekening nemen. Naast medewerkers die vanuit Den Bosch zijn overgekomen hebben we ook nieuwe medewerkers geworven voor het service centrum. Voor het service centrum betekent dit bijna een verdubbeling ten opzichte van de oorspronkelijke bezetting. De afgelopen maanden zijn ervaren TONED medewerkers vrij gemaakt om de nieuwe groep medewerkers in te werken en te zorgen voor een goede beschrijving van de verschillende werkzaamheden. Het kan dus goed mogelijk zijn dat u contact heeft met andere medewerkers dan u gewend was en dat die medewerker wellicht nog niet de routine heeft van uw vertrouwde contactpersoon, hier werken we hard aan.

Met de overgang van de TONED activiteiten naar Deventer is ook de ICT infrastructuur vanuit Den Bosch overgeheveld naar Deventer. Hierdoor vallen de TONED activiteiten binnen de bestaande business continuity van de VHD. Alle telefonielijnen zijn geporteerd van de oude naar de bestaande provider. Uit onze analyse blijkt dat door de extra nieuwe medewerkers en goede monitoring de bereikbaarheid inmiddels fors is verbeterd. TIS (Toned Informatie Systeem) is inmiddels volledig geïntegreerd binnen de ICT afdeling en de bestaande TONED en Just Check It medewerkers hebben hun plek gevonden.

Met het sluiten van de vestiging in Den Bosch realiseren wij ons dat er een tijdperk wordt afgesloten. Tegelijkertijd gaat er een deur open naar een nieuwe tijd. Een tijd waarvan wij overtuigd zijn dat die zich kenmerkt door meer kwaliteit, meer mogelijkheden en een ruimer aanbod van diensten dan dat u gewend was. De reparatie- en onderhoudsdiensten van TONED vormen een mooie uitbreiding voor VHD net zoals de hulpverlening en klantcontact activiteiten van VHD dat voor TONED zijn.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder