VHD in artikel Volkskrant over personenalarmering

De Volkskrant publiceerde deze week een artikel over personenalarmering voor ouderen en de mogelijkheden van GPS op dat gebied. Ouderen wonen immers steeds langer thuis maar zijn soms niet meer in staat zelf hulp in te roepen in geval van nood. Dan bieden systemen voor alarmering uitkomst. In het artikel komen niet alleen gebruikers maar ook leveranciers van deze systemen aan het woord.

Onze commercieel directeur Gerben Koopman geeft toelichting op het type meldingen dat wij als zorgcentrale voor personenalarmering binnen krijgen. Lees hier het artikel.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder