VHD, The RAC en Europ Assistance in nieuwe samenwerking

VHD, the RAC en Europ Assistance lanceren vandaag een compleet nieuwe samenwerking op het gebied van automobiliteitsservices in Europa.
Door het bundelen van de kennis, kunde en ervaring van deze drie partijen wordt er een ongekend aanbod gecreëerd voor partijen die behoefte hebben aan geavanceerde automobiliteitsservices. De toegevoegde waarde zit met name in de nieuwe digitale mogelijkheden in de hulpverlening, het benutten van telematica toepassingen om strandingen te voorkomen en het beschikbaar maken voor opdrachtgevers van customer insights (CRM).
In onderstaand persbericht meer informatie over wat de nieuwe overeenkomst tussen VHD, the RAC en Europ Assistance betekent.


Nieuwe Europese samenwerking automobiliteitsservices

VHD, the RAC en Europ Assistance hebben hun positie verstevigd als aanbieders van Europese automobiliteitsservices (zoals voertuighulpverlening en telematica oplossingen) door het aangaan van een samenwerkingsovereenkomst dat ongeëvenaarde technische kennis, ervaring en geografische dekking bundelt.

The RAC en Europ Assistance werken al jarenlang samen en de primaire doelstelling van deze nieuwe overeenkomst, samen met de uitbreiding ervan met VHD, is het realiseren van geavanceerde automobiliteitsservices voor de automotive industrie door heel Europa.
De basis van de samenwerking is gelegen in de verschillende complementaire elementen van de samenwerkingspartners waarmee het aanbod aan de automotive industrie die actief is in Europa, zoals autofabrikanten, lease- en verhuurmaatschappijen en fleetowners, verder wordt verbeterd.

Een pan Europees aanbod voor automobiliteitsservices
Deze veel betekenende samenwerking stelt VHD, the RAC en Europ Assistance in staat op Europese schaal met 1 centraal aanspreekpunt gecentraliseerde functionaliteit te bieden.
“Dit is een geweldige kans voor VHD” zegt Peter Varenkamp, CEO bij VHD. “De afgelopen jaren hebben we ons gericht op het versterken van onze dienstverlening voor met name ons Nederlandse aanbod; deze samenwerking stelt ons in staat te participeren in nieuwe business opportunities waarbij de dienstverlening enorm wordt verbeterd voor zowel onze bestaande opdrachtgevers als nieuwe internationale opdrachtgevers met het hoofdkantoor in Nederland.”

Pierre Brigadeau, Group Chief Sales Marketing Officer at Europ Assistance explains: “Our clients are confronted daily with the complexity of delivering a seamless, top-quality experience to their customers, whether they are in the UK, in France, in the Netherlands, in Germany, or in Russia. The aim of the new agreement is to provide them with one single trusted partner which can help them assist their drivers and dealers across Europe.”
RAC Business Services Director David Wallace adds: “What this means for our customers in the UK and Republic of Ireland, is that they will benefit from the RAC’s expertise in delivering breakdown and innovative roadside services across 26 countries in Europe, all this enhanced by centralized account management.”

 

Echte geïntegreerde en consistente dienstverlening
De alliantie zorgt voor snellere ontwikkeling van de dienstverlening door het delen van elkaars kennis en ervaring en het wederzijdse adopteren van elkaars best practices. Onze opdrachtgevers en hun klanten profiteren van toekomst bestendigde dienstverlening doordat er door de alliantie continu geïnvesteerd wordt in de verdere ontwikkeling.
David Wallace zegt: “Having already worked together for a number of years, it’s clear where
our organisations have particular strengths in common, and there is a shared desire to
embrace technology such as telematics, digital solutions and CRM capabilities to enhance
customer experience.“

Een eerste stap op weg naar een nog bredere alliantie
Nu deze samenwerking een feit is, zijn VHD, the RAC en Europ Assistance in een sterkere
positie dienstverlening te bieden in 26 Europese landen* waarmee ongeveer 92% van alle
geregistreerde voertuigen in Europa wordt afgedekt.
“This is a great achievement”, concludeert Pierre Brigadeau. “Yet we have a long journey
ahead of us to build and to constantly enrich a strong, common value proposition for our
clients. Our alliance may soon be extended, to include selected other partners who can
further enrich our value proposition, adding not only new geographies, but also products and
innovative solutions.”
*The alliantie dekt de volgende landen af: Oostenrijk, België, Bosnië Herzegovina, Kroatië,
Tsjechische Republiek, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië,
Luxemburg, Montenegro, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië,
Slowakije, Spanje, Zwitserland, Turkije, Het Verenigd Koninkrijk, en Bulgarije en Slovenië
beheert door locale partners.
=================================ENDS==============================

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder