VHD’ers zamelen tientallen jassen in voor Lesbos

Met de winter in aantocht deed Because We Carry een oproep voor het inzamelen van winterjassen voor vluchtelingen op Lesbos. Daar werd door onze VHD collega’s massaal gehoor aan gegeven. Het resultaat: zakken vol warme jassen die inmiddels verscheept zijn naar Lesbos.

Because We Carry
Because We Carry (BWC) is een initiatief gestart in 2015 door drie Nederlandse vrouwen waarmee hulp geboden wordt aan mensen in de vluchtelingenkampen op Lesbos. Wekelijks reist een team van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. Met de winterjassen actie hoopt BWC 5.500 vluchtelingen een nieuwe warme jas te kunnen geven.

Ook doneren?
Er kunnen nog steeds jassen ingeleverd worden op de verschillende inleverpunten in Nederland. Meer informatie hierover en over het werk van Because We Carry is te lezen op becausewecarry.org. Helpt u ook mee om het aantal van 5.500 jassen te halen?

Namens BWC alvast hartelijk dank!

Bekijk ook

Onze laatste berichten